Unable to access the content of my lecture notes and exercises.

It would seem that I can't receive the notes and exercises on my end but I'm able to review the content courses without trouble. It would show an small empty page with 'comments loading'.

21replies Oldest first
  • Oldest first
  • Newest first
  • Active threads
  • Popular
  • Hi there Mashal! I'm having a bit of trouble understanding your problem. Is there a specific page not loading? Or are the pages working but not the comments? 

    Reply Like
  • Same here unable to access content, the view and edit tab all gone. it happened to all courses I created. Please help. tq

    Reply Like
    • UPPP SPD Hi there! I just checked one of your courses and it seems to be working perfectly on my end. Could you link me to one that you've seen the problem occur on? I'll try my best to help you out!

      Reply Like
      • UPPP SPD
      • UPPP_SPD
      • 1 yr ago
      • Reported - view
    • UPPP SPD Hmm I'm not running into any problems. Could you perhaps take a screenshot of what it looks like for you?

      Reply Like
      • UPPP SPD
      • UPPP_SPD
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar 

      Reply Like
    • UPPP SPD Thank you! That is definitely not happening on my end. Could you try accessing your course on a different web browser and let me know if that works?

      Reply Like
      • UPPP SPD
      • UPPP_SPD
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar it works on ipad and android mobile phone.

      But doesn't appear on macbook and imac, I do all the editing on imac.

      I tried 3 browsers; Google chrome, Safari, Firefox no luck :(

      Reply Like
    • UPPP SPD Thank you so much for all of your input. I'm going to look further into this issue and get back to you as soon as I find an answer. I really appreciate your patience!

      Reply Like
  • i also unable to open my lecturer notes and activity. it only show 'comments loading' when i try to open it

    Reply Like
    • Noratika latif  Hi there Noratika! Can you please link me to the page that is causing you trouble? Could you also include a screenshot of what the problem looks like for you? I'll try my best to figure out what's wrong.

      Reply Like
    • Reply Like
    • Noratika latif  Thank you very much! I can't seem to replicate your issue. The page is working fine on my end. Could you try using a different web browser and let me know if that works?

      Reply Like
  • The same goes to me "comments loading...." Hope it is going to be fix soon ;)

    Reply Like
      • Teuku Emiraldi
      • Customer Success Team
      • emiraldiz
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      adiirfan  Noratika latif  Hi, the issue is already fixed. You should be able to access to contents now. :)

      Reply Like
      • adiirfan
      • building surveyor
      • adiirfan
      • 1 yr ago
      • Reported - view

      Teuku Emiraldi yup, it works well now ;)

      Reply Like
Like1 Follow
  • Status Solved
  • 1 Likes
  • 1 yr agoLast active
  • 21Replies
  • 186Views
  • 7 Following