6

Why does it still show "incomplete" after I've finished all activities on the page?

There can occasionally be a lag between completing the page and receiving the progress (due to caching).

Here’s what you could  try:

Step 1

Make sure you've completed all activities, e.g. watched all videos until the very end, answered all questions in the share widget, posted a comment (if required), etc.

*Everything* needs to be completed to get full progress!

Step 2

Scroll to the very end of the page and then refresh the page.

Step 3

Check the circle progress indicator at the top of the page to see if it has changed to a green check/tick or if it is still saying not completed/started.

 

If the circle progress indicator changes to a green check/tick but the progress doesn’t change, that will be a caching issue and it will automatically be updated upon refresh.

 

If you have tried all these steps, but you are still unable to get full completion, please send an e-mail to support@openlearning.com with the link to the incomplete page.

141 replies

null
    • rara_zahra
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    hi I really need a help here. I already done everything but still I have 5% left. What should I do then?

      • Customer Success & Onboarding Team Leader at OpenLearning
      • Alenka_Prezelj
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      rara zahra Hi there! Which course are you referring to?

    • LEE_SHIN_YE
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    Hi, I already done in a activity but in the circle progress it still do not change to tick, how should i do? 

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      LEE SHIN YE Hi there. Can you link me to the course you're referring to and let me know which activity is giving you trouble?

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      LEE SHIN YE Thank you for the link! There is currently a small issue with one of the widgets on that page. Our development team is working on a fix as we speak. Hopefully, it will be resolved within the next few days :)

      • LEE_SHIN_YE
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar ok, thank for your help. 

      • LEE_SHIN_YE
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar i hope this problem can fix immerdiately, thank

    • Nadine_Macdonald
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    I am doing the petcloud course and it still says I haven’t completed the first page which I have, it’s stuck at 98%

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Nadine Macdonald Hi there! It looks like your problem was resolved. Please let me know if you still need any assistance.

      • Rashmi_Ramesh_Rao
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar hi I have the same issue too 

      • Customer Success & Onboarding Team Leader at OpenLearning
      • Alenka_Prezelj
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Rashmi Ramesh Rao Hi Rashmi! To complete the course you just need to answer all questions correctly on this page. Could you try that and let me know how it goes?

    • Nur_Sabrina_Binti_Zahari
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    hi i really need a help i want to upload the picture but couldn't

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Nur Sabrina Binti Zahari Hi! Where are you trying to upload the picture? Can you please send me a link and explain the problem in a bit more detail? I'll do my best to help you out :)

      • Nur_hanis_syahirah
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Same goes to me😣need a help.

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Nur hanis syahirah Hi there! I've replied to your query via email :)

      • Nur_hanis_syahirah
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Omnaya Omar thank you!

    • DHMBNasrin_Hazirah_bint
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    Hi,I need a help.I have done all the activity and the tick has changed to complete but the progress is still not 100% and there is one activity,it changed to complete but if we press progress it doesn't change to tick

    • DHMBNasrin_Hazirah_bint
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    This.Activity 1.3 Impact of providing excellent customer service.I have done it but it doesn't change into complete tick.Please help me.

      • Customer Success Team
      • Omnaya_Omar
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      DHMB-Nasrin Hazirah binti Daud Hi there! Can you please provide a link to the course you're having trouble with? I'll do my best to help you out!

      • DHMBNasrin_Hazirah_bint
      • 5 yrs ago
      • Reported - view
      • Customer Success & Onboarding Team Leader at OpenLearning
      • Alenka_Prezelj
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      DHMB-Nasrin Hazirah binti Daud Hi, the issue has been fixed, and you have now completed the course.

      • DHMBNasrin_Hazirah_bint
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      Alenka Prezelj Thank you!😁😁😁

    • DHMBNasrin_Hazirah_bint
    • 5 yrs ago
    • Reported - view

    Hi,I need a help here.I have done the activity but the circle did not change to a tick.I have seen the video many times.

      • Customer Success & Onboarding Team Leader at OpenLearning
      • Alenka_Prezelj
      • 5 yrs ago
      • Reported - view

      DHMB-Nasrin Hazirah binti Daud Hi! Could you please post the link to the page you're referring to? Thanks!

Content aside

  • 6 Likes
  • 3 wk agoLast active
  • 141Replies
  • 3264Views
  • 46 Following